Chłodnik z Gruszki i Pietruszki

0 0
Chłodnik z Gruszki i Pietruszki

Podziel się w social mediach:

Skopiuj adres URL i udostępnij

Składniki

Dostosuj porcję:
1 średnia Pietruszka
5 sztuk Dojrzałych Gruszek
250 ml Mleka roślinnego, Kokosowego
50 ml Soku z cytryny
1 mały pęczek Natki z pietruszki
1 łyżeczka Cynamonu

Składniki

Opis

Udostępnij

Orzeźwiający, owocowy chłodnik na upalne dni.

Przygotowanie

1
Gotowe

Pietruszkę oczyść i pokrój na małe kawałki, włóż do garnka i zalej wodą tak aby je zakryć. Gotuj pod przykryciem aż do miękkości.

2
Gotowe

Opłucz gruszki, pokrój w łódeczki i wydrąż z nich pestki. Dodaj je do gotującej się pietruszki, gotuj chwilę mieszając.

3
Gotowe

Do garnka dodaj resztę składników i całość zblenduj na gładką masę.

WEGANG

Poprzedni
Pasta z czerwonej fasoli
Następny
Placki Ziemniaczano-Rzodkiewkowe
Poprzedni
Pasta z czerwonej fasoli
Następny
Placki Ziemniaczano-Rzodkiewkowe

Dodaj komentarz