Pasta o Smaku Wędzonego Sera z Tofu

0 0
Pasta o Smaku Wędzonego Sera z Tofu

Podziel się w social mediach:

Skopiuj adres URL i udostępnij

Składniki

Dostosuj porcję:
200 g Tofu wędzonego
2 łyżki Wegańskiego Majonezu
50 g Szczypiorku
20-40 g Płatków drożdżowych
Do smaku Sól, pieprz

Składniki

Opis

Udostępnij

Kolejnym ciekawym pomysłem na śniadaniowe smarowidło który zawitał w naszej kuchni jest pasta o smaku wędzonego sera.
Swoim intensywnym zapachem i smakiem zaskoczy nawet najbardziej wybrednych smakoszy.

Przygotowanie

1
Gotowe

Tofu rozdrobnij, dodaj wszystkie składniki do naczynia i zblenduj na gładką masę. Pasta gotowa!

2
Gotowe

Porady:

- Jeśli pasta jest dla Ciebie zbyt gęsta to dodaj więcej majonezu.
- Płatki drożdżowe zależnie od producenta i sposobu przechowywania mogą mieć intensywniejszy bądź słabszy smak, dlatego po zblendowaniu posmakuj pasty i ewentualnie dodaj ich większą ilość.
- Do pasty świetnie pasuje rzodkiew i świeży ogórek, można je pokroić w mała kosteczkę i wymieszać z pastą.

WEGANG

Poprzedni
Placki Ziemniaczano-Rzodkiewkowe
Następny
Meksykańska Zupa Wegańska
Poprzedni
Placki Ziemniaczano-Rzodkiewkowe
Następny
Meksykańska Zupa Wegańska

Dodaj komentarz