Pasta z czerwonej fasoli

0 0
Pasta z czerwonej fasoli

Podziel się w social mediach:

Skopiuj adres URL i udostępnij

Składniki

Dostosuj porcję:
400 g Czerwonej fasoli z puszki lub ugotowana
1 łyżka Majonezu wegańskiego
Mała garstka Świeżej natki z pietruszki
Do smaku Sól, pieprz

Składniki

Opis

Udostępnij

Smaczna i szybka w przygotowaniu pasta z czerwonej fasoli.

Przygotowanie

1
Gotowe

Jeśli używasz czerwonej fasoli z puszki to odcedź całą na sicie przepłucz zimną wodą

2
Gotowe

Wszystkie składniki dodaj do naczynia i zblenduj, pasta gotowa!

WEGANG

Poprzedni
Czekoladowe Ciastka Owsiane
Następny
Chłodnik z Gruszki i Pietruszki
Poprzedni
Czekoladowe Ciastka Owsiane
Następny
Chłodnik z Gruszki i Pietruszki

Dodaj komentarz